Бяла копирна хартия

Специални предложения на бяла копирна хартия за принтер. Формат А4, опаковка 500 листа.

Канцеларски материали и офис техника

Открий специалните предложения. До 50% отстъпка на канцеларски материали, средства за презентация и офис техника (ламинатори, шредери и др.) >> Избери и поръчай онлайн.

Кампания COSTA Coffee

Купи продукт на Costa Coffee на стойност 20 лв с ДДС и получи подарък Costa Coffee памучна торбичка.

Принтери >> Промоция

От базови модели принтери до принтери 3 в 1 за малкия, среден или голям бизнес. Избери точния принтер за твоите нуждите си.

Brother Toner Benefit

Принтери с високо качество на печат и ниска себестойност на копие. А сега и с допълнителна оригинална тонер касета. Поръчай онлайн и вземи с безплатна доставка.

Компютърни аксесоари

Компютърни аксесоари с намалени цени • Мишки, клавиатури, слушалки и раници, външни батерии и още много компютърни аксесоари за офиса и свободното време • Виж всички • Купи онлайн 

Офис столове

Столове за дома и офиса, изработени от висококачествена дамаска, кожа или меш >> Избрани модели на намалени цени>> Работни • Мениджърски • Посетителски 

Nescafe >> Промоция

На 1ви октомври 2021 год, Международния ден на кафето ще получиш подарък Nescafe Classic 100 гр за всяка поръчка на стойност над 60 лв.

Кампания Covid-19

Маски, дезинфектанти, ръкавици за защита навсякъде

Разпродажба

Продуктите са в ограничени количества и не са налични във всички обекти на OK Office! Разпродажбата е до изчерпване на наличностите.  

Menu