Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 4 от 4 products
Мнения
  • Код: 19802
  • ранг: 0
7,19 лв.
Мнения
  • Код: 2465
  • ранг: 0
29,88 лв.
32,28 лв.
46,68 лв.

 

За да се наблюдава висока производителност в работния процес в един офис, е необходимо да има правилна организация. Един от начините за постигането на тази цел, е чрез правилно съхранение и комплектоване на документите.
В онлайн магазин OK Office ти предлагаме възможност да внесеш ред в офисното пространство чрез шини за подвързване с високо качество. Те се предлагат на много атрактивни цени, а функциите, които осъществяват, са ключови.

За какво се използват шините за подвързване?

Те се използват за бързо, умело и практично организиране на хартиени носители на информация. Можеш да ги използваш както за прилежно съхранение на документи, така и за класифициране на учебни материали за училище или университета.

С какви видове разполагаме в сайта ни?

В каталога ни ще откриеш:

  • Шини. Лайсните се различават по размери – имаме 6 мм и 10 мм. Капацитетът на брой листа за подвързване е в диапазон от 2 до 25. В една опаковка се съдържат 100 броя шини, като те могат да бъдат различни цветове – бели, сини, червени, зелени, черни.
  • Клипсове. Те са никелирани и удобни за подвързване, защото имат извити крачета. В опаковка отново са по 100 броя, като дължината на крачетата се равнява на 1.8 см, а ширината на главата – 1.2 см.

Всички артикули в категорията са висококачествени и са дело на утвърдени марки, като Wedo.