Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 4 от 4 products
Мнения
  • Код: 44081
  • ранг: 0
33,48 лв.
Мнения
  • Код: 43802
  • ранг: 0
45,48 лв.
56,06 лв.
107,14 лв.

 

Използването на смартфони е неизменна част от живота на почти всеки човек. Независимо дали си в работата, вкъщи или в колата, пътувайки нанякъде, смарт устройствата могат да ти бъдат необходими за сърфиране в нета, за разговори, за извършване на работни задачи.
Случвало ли ти се е да караш и да ти се наложи да си пуснеш навигацията на телефона? Или пък да трябва да проведеш спешен разговор, но да не искаш да рискуваш контрола над автомобила? Със специалните държачи, познати като стойки, които предлагаме в онлайн магазин OK Office, ще улесниш всеки процес.

Какви са предимствата на стойките за телефони?

Стойките за телефони са отлични принадлежности, които да държиш в своя автомобил. Дават възможност за гледане на медийно съдържание в колата, много бърз и безопасен достъп до информация. Представляват вариант за следене на навигация по време на път. Всички тези функции са ключови за шофьорите и пътниците, особено при необходимост от провеждане на спешни разговори и други.

Какви видове стойки за телефони предлагаме от OK Office?

Поставките за смартфони, които ще откриеш в сайта ни, се различават по функциите и предназначението си:

  • Държачи. Представляват метални конструкции, които са с магнит за фиксиране. Статичното метално рамо придържа гърба на телефона, а поставката дава възможност за завъртане на устройството в различни посоки, което е значително предимство за комфорта ти по време на ползване. Съвместимостта е отлична с различни телефони, защото магнитната стойка се регулира според големината на устройството, което ще придържа;
  • Стойки със зарядно. Отново метална и солидна конструкция, която е комбинирана със здрава пластмаса. Този тип стойки разполагат и с конектори за зареждане, а ръкохватката им позволява движение на 360 градуса. Тези стойки разполагат с вентилационна решетка. Има и стойки с подсветка, USB-C интерфейс за зареждане, които са съвместими с размери телефони от 5.4 до 6.7 инча.
  • Безжични MP3 плеъри със зарядно. Предоставят множество функции на ползвателите – зареждане, радио, bluetooth връзка. Работният им диапазон е голям – от 87.5 до 108 MHz, а форматите, които се възпроизвеждат, са MP3, WAV, APE, FLAC, WMA.

Освен качествени и надеждни поставки за смартфони, ще откриеш още отлични условия за получаването на всички артикули, които искаш да поръчаш. Предлагаме възможност за доставка до удобен адрес в кратък срок, както и гъвкави условия за плащане – с наложен платеж, банков превод, PayPal, iCard.