Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 14 от 14 products
Мнения
  • Код: 1892
  • ранг: 0
1,19 лв.
Мнения
  • Код: 1893
  • ранг: 0
1,19 лв.
1,55 лв.
1,55 лв.
Мнения
  • Код: 1891
  • ранг: 0
1,79 лв.
1,79 лв.
2,99 лв.
2,99 лв.
2,99 лв.
2,99 лв.
Мнения
  • Код: 6001
  • ранг: 0
3,23 лв.
3,59 лв.
3,59 лв.
3,59 лв.

 

Независимо, че светът активно върви към дигитализация и повечето процеси са оптимизирани, като се извършват електронно, все още при банковите транзакции се използват първични документи. Тези официални хартиени носители, познати като платежни нареждания, са формуляри, които се използват в много ситуации – при кредитен превод или такъв към бюджета. Често се използват и при валутен превод.
Ако често извършваш такива преводи, най-вероятно ти трябва бланка за платежно нареждане, която да ти бъде винаги подръка. Ние, от онлайн магазин OK Office, ценим своите потребители и знаем, че в процеса на работа възникват разнородни задачи. Именно затова, ние предоставяме всичко – от мебели до формуляри за попълване. Можеш да откриеш всички разполагаеми бланки в нашия каталог на достъпни цени.

Какви видове платежни бланки предлагаме в нашия онлайн магазин?

При нас ще откриеш платежни формуляри, които се различават по следните критерии:

  • вид на бланката – разполагаме с различни формуляри, всеки от които служи за различни по предмет платежни нареждания. В каталога ни ще откриеш съгласие за директен дебит, вносна бележка, нареждане разписка, нареждане за масово плащане, бюджетно и кредитно платежно нареждане, вносна бележка към бюджета. Всички те имат хоризонтално разположение. Те са изработени в различни цветове според съответното предназначение;
  • формат – ще откриеш формат A6, ⅔ от А5.

Всеки един от артикулите позволява отчетливо попълване на информацията, която се копира на втори формуляр, чрез наличието на химизирана хартия. В бланките, предложени от нас, се съдържат всички реквизити, които ще ти бъдат необходими при попълване на данните. 

Защо да направиш онлайн поръчка от OK Office?

Нашият онлайн магазин ти предлага разнообразието, което търсиш. При нас ще можеш да закупиш всичко за своя офис, защото асортиментът ни е богат в множество категории. Ако ти трябват формуляри за документи от различно естество, които да използваш за счетоводни или лични цели в полза на предприятието си или себе си, можеш да ни се довериш.
Цените, на които предлагаме всеки свой артикул, е повече от отлична, заедно с качеството, което ще получите. Обзаведи своя офис или дом с принадлежности от OK Office и повиши своята производителност, както и тази на служителите си.
Възползвай се от честите промоции, които ще откриеш при нас онлайн, за да закупиш необходимите офис принадлежности на още по-атрактивни и ниски цени.