Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 4 от 4 products
139,00 лв.
139,00 лв.
238,80 лв.
322,80 лв.

 

Ученическите бюра са неизменна част от обзавеждането във всяко училище, занималня или академия за провеждане на различни курсове. Понякога присъстват и като важен компонент в детската стая.
В онлайн магазин OK Office предлагаме единични и двойни модели, които можеш да поръчаш и получиш на много атрактивни цени.

Защо ученическата маса е отлична принадлежност?

Ученическото бюро е модул от обзавеждането, което е подходящо както за дома, така и за училище. Тези компоненти са практични и удобни, могат да се трансформират или да бъдат свързани помежду си. Ученическите бюра са солидни, устойчиви и ергономични конструкции, които са подходящи както за учене, така и за практикуване на любимото хоби.

Какви видове бюра ще откриеш при нас?

При нас ще намериш ученически бюра, които се различават по следните особености:

  • Маса. Основата е метална и е с диаметър 16 мм и разполага с протектор против надраскване на подовата настилка. Плотът е изработен от МДФ и притежава множество положителни свойства, сред които и огнеупорност.
  • Маса + стол. Тези детски модели са двойни, като освен маса, разполагат и с два броя стола. Плотът е с меламиново покритие, като размерите му са 1100/400/750 мм. Столовете имат регулиращи крачета и са в сив цвят, като седалките са изработени от водоустойчив полиетилен.

Конструкциите са солидни, здрави и дълготрайни. Разгледай и избери най-подходящия вариант.