Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 4 от 4 products
41,88 лв.
Мнения
  • Код: 14113
  • ранг: 0
43,08 лв.
Мнения
  • Код: 14112
  • ранг: 0
45,48 лв.
74,28 лв.

 

Когато професията ти изисква представителност, представяне на идеи пред клиенти, потенциални партньори или собствения ти екип, е много важно да разполагаш с правилни аксесоари, които да те улесняват. Ако често демонстрираш презентационните си умения и водиш конференции, ще ти е необходима конферентна папка. В нея може да съхраниш всички необходимо, в правилен ред и да се улесниш максимално.
В онлайн магазин OK Office предоставяме луксозни принадлежности, които да ти помогнат в работата и да изразят твоята представителност.

Какви видове конферентни папки предлагаме в каталога ни?

Конферентните папки, които ще откриеш при нас, се различават по следните характеристики:

  • марка – работим с доказани производители, които изработват висококачествени артикули с дълготрайност, издръжливост и здравина, като Monolith и Wedo;
  • начин на затваряне – разполагаме с модели с цип, като някои от тях разполагат и с дръжка за по-голямо удобство и мобилност;
  • съдържание – всички конферентни папки предоставят възможност за съхранение на различни пособия, чрез специално създадени отделения за падове, калкулатори, органайзери за химикалки, място за поставяне на телефон и дори карти. Те имат подплатени вътрешни джобове, където да позиционираш най-важните ти вещи.

Всеки модел е изработен от еко кожа и вътрешна текстилна подплата, които придават елегантен, модерен и луксозен облик на аксесоара. Кожените конферентни папки са в класически черен цвят и ще съвпаднат с всеки интериор или облекло. 

Защо да се довериш на OK Office?

В нашия онлайн магазин ти предлагаме различни варианти, с които максимално да улесниш работния процес – от презентационни пособия до принадлежности за съхранение на ценни документи. Разгледай разнообразието ни и избери най-подходящите артикули. Всички предложения са висококачествени и се предлагат на много атрактивни цени.