Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 3 от 3 products
47,88 лв.
47,88 лв.
Мнения
  • Код: 29343
  • ранг: 0
59,88 лв.

 

Кухненската ролка е необходима не само за всяка кухня, но и за офис помещения с кухненски бокс. Функционалността им ги прави отличен помощник, но липсата на организация при откъсване на хартията, както и неудобството, се отличават като негативни качества.
Ако искаш да забравиш за неравномерното разкъсване на хартия или фолио и искаш удобство при използване на кухненската ролка, може да разгледаш диспенсърите, които от онлайн магазин OK Office предлагаме на много достъпни цени.

Какви са предимствата на диспенсърите за хартия?

Дозаторите за кухненски ролки са практични, защото не заемат мястото на плота, бюрото или друг тип повърхност. Те подлежат на стенен монтаж. Освен това дават възможност за работа с една ръка, което е голямо предимство.
Използвайки средство за дозиране на ролката хартия, ще намалиш значително разходите за такъв тип консумативи, което е инвестиция в дългосрочен план.
В допълнение, използването на диспенсър е много по-хигиенично при работа в среда с много хора.

Какви видове диспенсъри ще откриеш при нас?

Моделите, които ще откриеш в сайта ни, се различават по:

  • предназначение – имаме предложения за дозиране на салфетки, както и за кърпи за бърсане на ръце;
  • разположение – диспенсърите за кухненски ролки се позиционират на стената, докато тези за салфетки са свободностоящи;
  • материал – всички артикули са изработени от висококачествен и устойчив полиуретан;
  • цвят – има модели в синьо, бяло и сиво.

Довери се на OK Office за организацията на твоя дом или офис. При нас ще откриеш много практични, удобни и качествени решения, с които да улесниш работния процес. Поръчай избраните артикули онлайн, за да спестиш време и усилия в търсене, а ние ще оправдаем доверието и ще ти ги доставим в кратки срокове.