Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 13 от 13 products
2,99 лв.
3,11 лв.
3,11 лв.
3,59 лв.
3,95 лв.
4,07 лв.
4,19 лв.
4,79 лв.
4,79 лв.
5,63 лв.
5,99 лв.
8,39 лв.
По запитване

 

Поддържането на дома или офиса в чисто състояние е много важно не само за впечатлението на гостите или клиентите и вашия личен комфорт, но и за опазване на здравето.
Един от най-добрите методи за качествено почистване на пода, е чрез подови бърсалки. В онлайн магазин OK Office ще откриеш голямо разнообразие от модели, с които да поддържаш подовата настилка винаги безупречно чиста.

Какви видове бърсалки за под ще откриеш?

В сайта ни ще откриеш разнообразие от бърсалки за под, които са произведени от доказани марки в конкретната ниша, като York. Различават се по дизайн – има стандартни, тип зебра, тип балерина конус и много други.
Изработени са от устойчиви и абсорбиращи влагата материали. Имаме памучни и микрофибърни бърсалки.

Защо да избереш бърсалка за почистване на пода?

Артикулите в сайта ни са висококачествени и същевременно се предлагат на много достъпни цени. Те се характеризират със следните предимства:

  • мултифункционални са – подходящи за както са сухо, така и за мокро почистване. С тях може да премахваш прах, да се отървеш от лепкави следи, да премахнеш упорити петна;
  • подходящи са за всякакви подови настилки – от плочки до ламинат;
  • имат отлични попиващи свойства – те абсорбират голямо количество вода и с тях пода ще изсъхне много по-бързо от очакваното.

Избери подходяща бърсалка в сайта ни и я поръчай онлайн на атрактивни цени, а ние ще се постараем да пристигне до теб в максимално кратки срокове.