Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 6 от 6 products
Мнения
  • Код: 35322
  • ранг: 0
29,88 лв.
430,80 лв.
694,80 лв.
838,80 лв.
898,80 лв.
Мнения
  • Код: 35260
  • ранг: 0
958,80 лв.

 

Случвало ли ти се е изпълнението на работните задачи да ти бъде удобно точно в определена позиция? Ако е така, то от онлайн магазин OK Office ти предлагаме практично и комфортно решение – регулируемо бюро, на което може да се работи дори прав.
Всички модели в сайта ни разполагат с повдигащ механизъм, ергономичен дизайн и отлична функционалност. Довери се на високото качество и достъпните цени, които ти предлагаме.

Какви видове регулируеми бюра предлагаме?

Регулируемите бюра са все по-предпочитани от нашите потребители. Възможността за персонално настройване на височината е ключово за осигуряване на максималното удобство по време на работа.
От онлайн магазин OK Office представяме разнообразие от регулируеми бюра, които можеш да откриеш в каталога ни. Те се различават по следните особености:

  • капацитет на регулиране – моделите имат различна височина, като регулируемостта им е възможна от 720 до 1210 мм, а при някои артикули достига до 1230 мм. Промяната, която се осигурява от електрически мотор, работещ с голяма бързина и отлична скорост на повдигане;
  • екстри – някои от предложенията ни, подходящи за гейминг, разполагат с подсветки. Освен светлинни модули с декоративна цел, те имат и помощен държач за чаша и слушалки;
  • позиции – повечето артикули разполагат с 4 позиции, които могат да бъдат запаметени от контролния панел за управление;
  • материал на изработка – плотовете на регулируемите бюра са изработени от дървени плоскости;
  • размер – плотовете могат да бъдат с различни размери, като тяхната дебелина е 18 мм. Възможността за разнообразие в големината на плота варира – 138/68 см, 148/68 см, 158/68 см и други;
  • цвят – ще намериш елегантни предложения в черно и бяло, които се вписват отлично в интериора на всеки офис или дом и биха паснали успешно, където и да ги поставиш.

Нивото на шума при настройване на височината е ниско, под 50 dB, което не предизвиква смущение, ако работиш в среда, където има повече хора. Всички плотове разполагат с прахово покритие, което се явява значително предимство.

Защо да избереш обзавеждане за твоя офис от нас?

В онлайн магазин OK Office ти предлагаме безкомпромисно качество на всички артикули, подбрани в каталога ни. Богатата гама от възможности в сайта ни има за цел да предложи за всекиго по нещо. Осигури комфорт и лекота при изпълнение на работните задачи в офиса си, като избереш практично регулируемо бюро от нас.
Възползвай се от атрактивните ни цени, като не пропускай да обърнеш внимание и на честите промоционални оферти, които представяме в сайта ни. Повече информация за всеки артикул ще откриеш в описанието.