Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 4 от 4 products
Мнения
  • Код: 19225
  • ранг: 0
13,08 лв.
Мнения
  • Код: 31087
  • ранг: 0
16,68 лв.
Мнения
  • Код: 39336
  • ранг: 0
16,68 лв.
137,57 лв.

 

В OK Office разбираме, че динамиката на съвременния работен процес изисква бърза и ефективна обработка на данни. Именно за това предлагаме качествени четци за карти памет и USB хъбове, които са необходим аксесоар за всеки професионален офис или домашен работен кът. 

Универсална съвместимост и удобство

Нашата цел е да предложим на клиентите ни продукти, които обединяват функционалност и ефективност, улеснявайки ежедневието и оптимизирайки работния процес.

  • широк спектър от съвместимости – четците за карти и USB хъбовете са съвместими с различни устройства и операционни системи, което ги прави идеални за универсална употреба;
  • мултипортови опции – нашият асортимент включва артикули с различен брой портове, от които може да избираш в зависимост от твоите нужди, например USB хъбове с 4 порта и други;
  • компактен размер – продуктите са проектирани така, че да не заемат много място на бюрото ви, като същевременно предлагат отлична функционалност;
  • външно захранване – някои модели имат опция за външно захранване, осигурявайки допълнителна мощност за свързване на повече устройства.

Висока ефективност и надеждност

Нашите четци за карти и USB хъбове са създадени, за да осигуряват бърз и ефективен трансфер на данни. Те са идеални за професионалисти, които се нуждаят от надеждно и бързо свързване на множество устройства.

Практичност и многофункционалност

Предложенията в тази категория са предназначени да улеснят твоята работа, като ти осигуряват бързо и лесно свързване на различни устройства. Това е особено важно на места, където работата в дигитална среда е ежедневие.

Отлични цени и онлайн пазаруване

В OK Office се стремим да предлагаме продукти на конкурентни цени. Нашият онлайн магазин улеснява процеса на пазаруване, като предоставя лесна и удобна за използване платформа за поръчка и доставка.

Високо качество и надеждност

Предложенията са избрани внимателно, за да отговарят на високите стандарти за качество и надеждност. Ще откриеш разнообразие от модели, които са тествани за издръжливост и ефективност.
Избери своя четец за карти или USB хъб от OK Office днес и си осигури оптимална работа. Нашите продукти са създадени, за да те улеснят в работните процеси, като осигуряват бърз и надежден трансфер на данни. Пазарувай сега и се наслади на качество на отлични цени!