Сортиране & Филтри Изчисти
Покажи 2 от 2 products
2,27 лв.
2,75 лв.

 

В началото на всяка учебна година родителите започват трескава подготовка за предстоящите приключения на малчуганите в училище. Ключов момент в тази подготовка е обличането на тетрадките и учебниците и тяхното надписване. И точно тук на помощ идват етикетите!

Защо са важни етикетите за тетрадки и учебници?

Надписването им е необходимо, за да може децата да не ги объркват или загубят. По този начин те лесно може да се разпознаят и да се върнат на правилния притежател.

Какво предлага онлайн магазин OK Office?

Всяко дете е уникално! Затова и етикетите, които предлагаме, отразяват личния му стил и предпочитания.

  • цветни етикети – ярките или неоновите цветове добавят настроение и правят надписването забавно;
  • за принтиране – със съвременните технологии, те може да се персонализират с името, класа и паралелката;
  • детски етикети – специално създадени за най-малките, с образи на популярни герои и мотиви, които веднага привличат вниманието.

Как да избереш подходящите етикети за тетрадките на твоя ученик?

Различаваш ли тетрадка по математика от тази по литература? Добра идея е да използваш различни цветове или дизайни по различните предмети. Малките деца обичат ярки и забавни дизайни, докато по-големите – нещо по-дискретно. В OK Office има разнообразие за всички възрасти.
Етикетите не са просто стикери – те са начинът, по който учениците изразяват своята индивидуалност и организират своя учебен процес. Довери ни се, защото ние ще направим учебната година още по-забавна и цветна!