Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 7 от 7 products
-25%
Мнения
  • Код: 44014
  • ранг: 1
125,10 лв. 166,80 лв.
Мнения
  • Код: 44013
  • ранг: 0
190,80 лв.
Мнения
  • Код: 45429
  • ранг: 0
214,80 лв.
226,80 лв.
334,80 лв.
442,80 лв.
682,80 лв.

 

През последните години аксесоарите, които са в помощ на преподавателите и се използват за различни презентации, промениха много своя дизайн и външен вид. Те вече не са точно канцеларски материали, а по-скоро технологични приспособления. Тук ти представяме добилия голяма популярност флипчарт. 
Той е вид дъска, но не като познатата от миналото черна. Може да е мобилен, благодарение на удобни колелца. Подходящ е за представяне на всякакъв вид информация в модерните фирми, в училищата и университетите. В нашия сайт ще намериш разнообразни модели на достъпни цени. Те са качествено изработени и разполагат с допълнителни функционалности.

Какво представлява флипчартът?

Той е магнитно приспособление във формата на дъска, на което могат да се представят чертежи, таблици или диаграми на лист. Характерното е, че листите се монтират директно на статива. Върху бялата дъска разполагаш специална хартия, а в основата ѝ има поставка за маркери. Много е лесно да подмениш листите, след като вече си представил определената информация. 
Магнитните табла флипчарти се различават по размер, мобилност и характеристики. В този раздел от нашия онлайн магазин ще намериш модели без и със колелца, които са изключително практични. Листите, които се използват върху флипчарта са изработени от офсетова хартия, която също може да поръчаш от нас.

Какви са предимствата на флипчарта?

Този вид оборудване е много подходящо за фирмите в които редовно се изнасят доклади и презентации, за лектори и други. Той гарантира ясно представяне на текст и графики. Ние от OK Office ще те запознаем с някои от най-ценните предимства на флипчарта:

  • подходящ е за по-малка аудитория – всички ясно ще виждат, това което презентираш. Върху дъската бързо може да добавиш различни изображения и графики;
  • дизайнът е практичен, а височината може да се коригира – за да се чувства говорещият по-удобно, може флипчартът да се настрои на удобна височина;
  • привлича вниманието на слушателя – може да разнообразяваш информацията с различни изображения. Това помага за концентрацията и привлича интереса на участниците;
  • позволява воденето на бележки – записвай важни неща, на които да трябва да акцентираш.

Напомняме ти, че трябва да си застанал отстрани, когато пишеш, а не директно пред дъската. Този вид модерни технически средства са много полезни и това е причината да ти предложим най-актуалните и качествени модели.