Сортиране & Филтри Изчисти
Цена: лв. – лв.
Покажи 12 от 46 products
-27%
1053,60 лв. 1438,80 лв.
-26%
1200,00 лв. 1630,80 лв.
-35%
2400,00 лв. 3670,80 лв.
313,94 лв.
641,13 лв.
Мнения
  • Код: 2004710180702279
  • ранг: 0
691,03 лв.
691,03 лв.

 

Често ли ти се налага да говориш  пред хора и да презентираш  различни продукти, услуги, отчети и графики? Ако всички отговори са положителни, то мултимедийният проектор е твоето о решение.

Какво представляват мултимедийните проектори?

Това е устройството, имащо способността да обработва и възпроизвежда видеосигнал, който да прожектира на стена. За да се вижда изображението добре, светлината в стаята трябва да е изключена или приглушена. Съществуват възможности за възпроизвеждане както на статични изображения, така и на видеоматериали.
Основното предимство на мултимедийните проектори е възможността за многократно увеличаване на изобразяваната картина от малко устройство, играещо ролята на източник на сигнала.

Защо и къде се използват?

Поради своята компактност и лекота, проекторите са мобилни и лесно се привеждат в режим на готовност за употреба. Намират широко приложение при провеждане на лекции, конференции, презентации на продукти, услуги, в училище и т.н.
Много често тези устройства са купувани и за домашно забавление и възпроизвеждане на телевизионни предавания, филми и други мултимедийни материали.

Кое е най-важното при закупуване на мултимедиен проектор?

Съвременните проекционни технологии предлагат огромна гама от възможности и функции, но сред тях има основни характеристики, които са ключови за правилния избор:

  • разделителната способност на картината – за повечето нужди е достатъчна HD резолюцията от 1024 х 768 пиксела;
  • размери и мобилност – леките и преносими устройства, подходящи за често транспортиране от едно място на друго, не бива да тежат повече от 2 кг. Те имат различни безжични интерфейси;
  • яркост на светлината – колкото по-осветено е помещението, толкова по-мощен светлинен сноп трябва да възпроизвежда мултимедийният проектор. Средно 2000 лумена са достатъчни при слаба осветеност.

Какви видове има в OK Office?

От гледна точка на технологията за осветяване, достъпните малки и големи мултимедийни проектори са DLP, LCD и LED базирани. Първите предлагат ярки образи и нямат нужда от филтриране. Времето им за реакция е отлично, а периодът за работа на лампите – 2000-5000 часа. Вторите са базирани на дисплеи с течни кристали и са лишени от движещи се части. LED моделите са с живот от над 20 000 часа и осигуряват по-наситени цветове, по-ниска консумация на енергия и липса на нужда от поддръжка. Те са с по-ограничена яркост от LCD или DLP и не се препоръчват за помещения с повече околна светлина.
Нашите оператори за клиентска поддръжка са на линия за въпроси и съдействие през работните дни, така че при необходимост се свържи с тях. Предлаганите в онлайн магазин OK Office продукти са качествени и на достъпни цени.