Телбод клещи Kangaro HP-10 20 листа , 18755

23.88 лв. With Vat
19.90 лв. Without Vat

Характеристики

Капацитет:
до 20 листа
Материал:
Метал
Размер на телчетата:
№10
Телбод клещи KANGARO HP-10.
Метален корпус.
Захваща до 20 листа.
Работи с телчета № 10.