'Отново на училище 2024'

12 авг, 2024
'Отново на училище 2024'

Кампанията "Отново на училище 2024" е важен момент за ученици, родители и учители, тъй като тя задава тона за новата учебна година. Тази кампания включва различни инициативи и дейности, които помагат на учениците да се подготвят за завръщането в класните стаи след лятната ваканция. Изборът на канцеларски материали за училище може да бъде забавен и вълнуващ процес!

Един от основните моменти е подготовката на учебните материали.

При нас ще откриеш всичко необходимо на едно място като ученически пособия - бои, четки за рисуване, пастели, флумастри, цветни моливи, блокчета и скицници, пластелини и моделини, раници, детски ножици, несесери и кутии. Също така пишещи средства - химикалки и автоматични химикалки, тънкописци и ролери, моливи, автоматични моливи, текст и всякакви видове маркери. Както и течни и сухи лепила, папки с ластик и копчечертожни инструменти - линийки, триъгълници, острилки и гумички. Тетрадки с твърди и меки корици, етикети за тетрадки и още много други.

Любимите ти марки канцеларски материали са отново на среща:

Pentel, Berlingo, Flexoffice, Colokit, Centrum, Adel и други.

топ марки канцеларски материали за училище.jpg

Как да се възползваш от -20% от избрани продукти за ученика?

Избери и сложи в количката необходимите ти артикули, а на последната стъпка въведи и приложи промо кода: SCHOOL24, за да се възползваш от специалната ни отстъпка.

До кога е валидна кампанията?

Кампанията "Отново на училище 2024" е с продължителност до 30 септември 2024 година.

ученически пособия.jpg

Latests Posts