Най-известната марка канцеларски материали в Азия вече и в България!

12 апр, 2018
Най-известната марка канцеларски материали в Азия вече и в България!

FlexOffice и Colokit са официални марки, използвани за износ на продукти, произведени от Thien Long Group, Виетнам. През последните 35 години Thien Long се превърна в най-известната марка канцеларски материали в Азия. Гамата от продукти на FlexOffice понастоящем се изнася в над 60 страни с установени представителства в Европа и Азия, като от 2018 година OK Office става дистрибутор на марката за България.

FlexOffice притежава 6 интегрирани международни стандарти за управление, включително: ISO 9001 (Управление на качеството), ISO 14001 (Управление на околната среда), OHSAS 18001 (Управление на здравето и безопасността при работа), SA 8000 (Социална отговорност) и ISO 17025 (Калибриране и контрол над лаборатории) и ICTI (Международен съвет на индустриите за играчки).

Оцветяващи продукти и детските продуктови линии са сертифицирани да отговарят на следните нетоксични мерки за безопасност:
- Европейски стандарт: EN-71 Part 3; EN-71 Part 9
- Американски стандарт ASTM: D- 42361239/5000

FlexOffice
•    Пишещи средства: химикалки (най-силната ни точка е изключителното качество на нашите продукти, въвеждането на немско мастило и топчета, направени във Швейцария), гел химикалки, писалки.
•    Маркери: перманентни и обикновени маркери, текст маркери, тебеширени маркери (най-силната ни точка е използването на японски върхове).
•    Офис консумативи: класьори и папки, ученически пособия, моливи и графити.
Colokit
•    Художествени материали и пособия за оцветяване предназначени за деца (флумастери, пастели, маслени пастели, акварели, лесно перящи се маркери)