Ilijanum - вдъхновяващите тетрадки

13 юни, 2024
Ilijanum - вдъхновяващите тетрадки

Фирмата Ilijanum е основана през 1993 г.. Тя е производител на различни видове тетрадки, специално създадени за тези, които си търсят висококачествени продукти.
С екип от професионалисти, посветен на производството на висококачествени дизайнерски тетрадки, те непрекъснато актуализират производствените методи и процедури, за да подобрят и да останат на върха на тенденциите в индустрията.

Всяка година от Ilijanum подлагат продуктите си на тестове, за да гарантират, че отговарят на индустриалните стандарти:

Tetradki-Ilijanum-standarti

  • FSC (Съвет за стопанисване на горите) е международна неправителствена организация с нестопанска цел, посветена на насърчаването на отговорното управление на горите в световен мащаб.
  • ISO 9001 определя критериите за система за управление на качеството. Използването на ISO 9001 помага да се гарантира, че клиентите получават постоянни продукти и услуги с добро качество.
  • SMETA - Sedex Members Ethical Trade Audit (система за управление на социалната отговорност) е методология за отговорна и етична практика. Представлява компилация от техники за етичен одит с най-добри практики. Той е предназначен да помогне на одиторите да провеждат висококачествени одити, които обхващат всички аспекти на отговорната бизнес практика, обхващайки четирите стълба на Sedex за труд, здраве и безопасност, околна среда и бизнес етика.

Основни характеристики


Уникални дизайни, разделени в серии:

  • Natural Wonders (Природните чудеса на света) на кориците са изобразени - Непроходимата гора Бвинди, Уганда, Африка, национален парк Джание, Китай, Азия, ледник Перито Морено, Аржентина, Южна Америка, хълмът Старецът на Сторр, Шотландия, Европа, вулкан Килауеа, Хавай, Северна Америка и голeмият бариерен риф, Австралия;

tetradki-sys-spirala-ilijanum-prirodnichudesa.jpg

  •  Pets - корици с уникални сладки снимки на домашни любимци, котета и кученца и един прекрасен дизайн на хъски със северното сияние;

Tetradki-ilijanum-s-korici-na-domashni-lubimci.jpg

  • Серия City - корици с панорамни снимки от различни градове на света - Барселона, Лондон, Будапеща, Париж, Ню Йорк и Амстердам;

tetradki-ilijanum-gradove-po-sveta.jpg

  • Серия Gamer - кориците са с красиви картинки, които биха грабнали всеки истински геймър;

tetradki-ilijanum-seriq-geymar.jpg

tetradki-ilijanum-seriq-klasika.jpg

Серия класик предлага тетрадки и с твърди корици:

tetradki-ilijanum-klasika-tvyrdi-korici.jpg

unikalni-tetradki-ilijannum-seriq-exclusive.jpg

  • Серия Bloom

tetradki-ilijanum-seriq-BLOOM.jpg

  • Серия Diorama

tetradki-ilijanum-seriq-DIORAMA-spirala.jpg

  • Серия Harmony

tetradki-ilijanum-seriq-HARMONY.jpg

  • Серия Premium

tetradki-ilijanum-seriq-PREMIUM.jpg