Snopake - лидерът в продуктите за съхранение

21 мар, 2018
Snopake - лидерът в продуктите за съхранение

Историята на Snopake
Корените на фирмата датират отпреди 60 години до 1955 г., когато Snopake, една от първите в света коригиращи течности, е въведена от Бателския институт на Америка. През 2005 г. Snopake придобива активите на марката Swordfish- гама от висококачествени, но достъпни шредери и тримери за хартия, острилки и гуми за моливи, ламинатори и отскоро електрически аксесоари.

Днес
Днес Snopake предлага голямо разнообразие на коректори, лепила, архивни папки и джобове. От главният им офис в Лондон и дистрибуционния център в Съфолк,  разпространяват продуктите си в 70 страни. Продуктите са подкрепени с гаранция за качество и са произведени по най-високите стандарти, така че да останат икономически ефективни покупки в дългосрочен план.

Какво кара продуктите на Snopake да се открояват от тълпата?
Шест десетилетия по-късно, продуктите на Snopake са признати за лидер на пазара за полипропиленови класьори, продукти за съхранение и ясно водещи в офис продуктите.
Основната цел на марката е да създава и развива висококачествени, функционални, достъпни и надеждни продукти за ежедневна употреба. Портфолиото на Snopake варира от най-важните елементи за бюро като лепящи листчета, лепило и коректор, до подвързваща техника и продукти за съхранение.
Всеки продукт е щателно създаден, като подробности като допълнителна здравина, дълготрайност на продукта, функциите за затваряне и индексиране, са премислени във всяка стъпка от процеса на разработка. Всеки продукт за съхранение има гаранция между 2 и 10 години! Преди да отиде на пазара, всеки Snopake продукт преминава през тест, който да гарантира, че той не само е подходящи за използване, но по-важно, че издържи дори по-дълго от обещания гаранционен период. Всеки продукт се тества за здравина, трайност, използваемост, достъпност и устойчивост, преди да се прецени, че е подходящ за пазара.

Най-продаваният продукт на марката е папката-джоб Snopake Polyfile. Стартиран през 1995 г. като елегантна и екологична алтернатива на стандартната картонена папка, Polyfile се продава на всеки 6 секунди някъде по света. Направен е от полипропилен- отпадъчен продукт от нефтената и газовата промишленост. Днес полипропиленът е една от най-широко използваните пластмаси в света, изключително здрав, водоустойчив и рециклируем.

Snopake Polyfile се предлага в размери от DL, A5, A4, Foolscap и A3 и разнообразие от цветове. Отличава се със затваряне с тик-так копче  за съхраняване на съдържанието и удобна система за индексиране, уникална за Snopake. Всеки Polyfile има гаранция от 5 години!

Други емблематични продукти за марката са техните коректори. Snopake коригира грешките от 1955 г. - всъщност, те са една от първите марки коректори в света! Първоначално намират употреба в коригирането на грешки при писане в печатната индустрия. С напредване на технологиите обаче,  човек се чуди дали коректорите са все още необходими, но всъщност Snopake продуктите за корекция все още се използват за коригиране на ръкописни грешки в офиса, в училище или в дома. Предлагат се в течен вариант с четка, като писалка или с лента.