55-ти международен конкурс за детска рисунка Pentel ICAE

29 май, 2024
55-ти международен конкурс за детска рисунка Pentel ICAE

Международният конкурс за детска рисунка Pentel ICAE (The International Children’s Art Exhibition), е престижно събитие, което дава възможност на деца от цял свят да покажат своето творчество. В конкурса могат да участват деца на възраст от 3 до 15 години. Рисунките се оценяват за оригиналност, ясно изразено съдържание и културен израз. Всяка година участват около 100 000 рисунки. Всяка година от април до март следващата година се провежда изложба в различни региони на Япония.

Правила

  • За участие в конкурса се приемат непубликувани рисунки с размери до 54см х 38см.
  • Няма определена тема, което означава, че децата могат да развихрят своите идеи и въображение. 
  • Всяко дете може да участва само с една рисунка, и всички изпратени творби стават собственост на организаторите и не се връщат.

Награди

Конкурсът е спонсориран от Pentel. Победителите получават медали и сертификати. Това е чудесен начин за децата да развият своите художествени умения и да получат международно признание за своите таланти.

mejdunaroden-konkurs-Pentel-ICAE-medali-i-sertifikat.jpg

Информация за участие

Краен срок за участие:  20 Септември, 2024г.

Ако имате интерес към участие в 55-тия международен конкурс за детска рисунка Pentel ICAE, можете да намерите повече информация и формуляри за участие на официалния за България уебсайт на Pentel: www.pentel.bg/bg/konkurs-icae

Pentel-nositel-na-nagradata-na-ministyra-na-vynshnite-raboti.jpg