Berlingo - Винаги правилният избор!

18 юли, 2023
Berlingo - Винаги правилният избор!

Марката Berlingo е създадена през 2005 г. и се развива непрекъснато и до днес. Модни и стилни канцеларски материали от ново поколение, за да може всеки да изрази и подчертае своята индивидуалност.
Berlingo предлага огромен избор от инструменти за писане, продукти за училище и творчество, както и офис консумативи, които отговарят на нуждите и на най-взискателните. Произвеждат се в най-добрите фабрики в Европа и Азия с помощта на екологични материали и съвременни технологии. Асортимента на Berlingo включва над 2000 продукти.

Те са разделени  в три основни цветови серии - Instinct, Fuze и Radiance:

  • За тези, които обичат пастелните тоново е серията Instinct

Berlingo-Instinct

  • Fuze е в ярки модерни цветове.

Berlingo Fuze.jpg

  • Серията Radiance е с модерни преливащи се цветове.

Berlingo-Radiance

Сериите включват обикновени и автоматични химикалки, коректори, сухи лепила, гумички, острилки, автоматични моливи, папки, клипборд, самозалепващи листчета и органайзери. 

Освен тях ще намериш серията Doubleblack –в черен цвят с гланцирани десени декорирани с UV лак, който придава уникален чар и класа.

Berlingo Doubleblack.jpg


Също така сериите Berlingo Futureal, Groovy, Scenic, Electric, Balance и други, състоящи се от молив, гумичка и химикалка.
Серия Futureal.йпг

Серия Groovy.jpg

Серия Scenic.jpg

Beringo Green е серия, която както подсказва името е направена от екологични и щадящи природата материали - естествен корк, пресована хартия, биоразградима пластмаса и други.

Серия Green.jpg