Кампания 'Отново на училище 2023'

14 авг, 2023
Кампания 'Отново на училище 2023'

Лятото отлита неусетно и предстои един вълнуващ период, пълен с нови възможности, запознанства и предизвикателства – новата учебна година. Подготовката за нея може да бъде забавна и пълна с много нови открития. Отдели време да се насладиш на този процес и да направиш подходящите избори заедно с малкия палавник в къщи или остави избора директно на порасналия тийнейджър, който мисли, че може да се справи и сам. А подготовката навреме ще допринесе за спокоен и успешен старт на новата учебна година.

Кампанията „Отново на училище 2023“ предлага на учениците всичко необходимо, за да се завърнат в училище напълно подготвени и вдъхновени. Избери от над 1000 продукта! 

Избери продукти.jpg

Какви продукти са включени в кампанията "Отново на училище 2023"?

Папки, кутии и джобове, обикновенни и автоматични химикалки, тънкописци и ролери, моливипиромоливи и графити, текст и всякакви видове маркери, сухи и течни лепила, всякакви чертожни инструменти като линийки, триъгълници, острилки и гумички, тетрадки с меки и твърди корици, бои, четки за рисуване, пастели, флумастри, цветни моливи, блокчета и скицници, пластелини и моделини, раници, детски ножици, несесери и кутии и още много други.

Тази година имаш възможност отново да избираш от познатите вече марки Pentel, Flexoffice, Colokit, Centrum, но също така и от новите в портфолиото ни марки, доказали се с качеството си-  Adel и уникалните цветни серии на Berlingo.

Adel.jpg

Berligo.jpg

Как да се възползваш от 20% отстъпка в кампанията?

Избери и сложи в количката всичко, което ти е необходимо, а на последната стъпка въведи и приложи промо кода SCHOOL23, за да се възползваш от специалната ни отстъпка.

До кога е активна кампанията?

Кампанията "Отново на училище 2023" е с продължителност до 30 септември 2023 година.

Избери продукти.jpg