OK Office е нов официален дистрибутор на марката Citizen за България!

3 юли, 2023
OK Office е нов официален дистрибутор на марката Citizen за България!

С удоволствие споделяме, че сме нов официален дистрибутор на марката Citizen за България. Citizen е основана през 1930 г. в Япония, започвайки производството на своите известни часовници. През последните десетилетия, благодарение на иновациите и използването на прецизни технологии, тя се превърна във водещ доставчик на калкулатори.

От началото на 2023 год. Citizen започна поетапна промяна на марката с марката Eleven, като запазва моделите и дизайна на най-търсените си калкулатори.
Очаква се до началото на 2024 год. Citizen окончателно да се ребрандира с Eleven!

Интегрирани функции за бизнес пресмятания

Калкулаторите Citizen/ Eleven предлагат широк спектър от интегрирани функции, които улесняват бизнес пресмятанията. От основни математически операции до сложни финансови формули, тези калкулатори осигуряват всичко, от което се нуждаеш за ефективното управление на бизнеса.

Интегрирани-функции-за-бизнес-пресмятане.jpeg

Напреднала технология и ергономичен дизайн

Citizen/ Eleven имат най-новата технология в света на калкулаторите. Използват прецизност и надеждност, за да задоволят нуждите и на най-взискателните клиенти по целия свят.
Предлагат офис калкулатори, които са полезни буквално на всяко бюро във всяка компания и джобни калкулатори, когато си в движение. Общото между всички модели е модерния дизайн и високото качество на използваните материали за производство.
С големия си LCD дисплей с висока резолюция и подсветка, лесно четимите цифри и функционални бутони, използването на тези калкулатори е изключително удобно и приятно.

най-нова-технология.jpeg

Издръжливост

Калкулаторите Citizen/ Eleven са със здрава конструкция. Устойчиви са на удар, което ги прави надеждни за ежедневни бизнес задачи.

здрава-конструкция.jpeg

Преносимост

Компактни и леки, което ги прави идеални за употреба както в офиса, така и на път. 

компактни-и-леки.jpeg

Екологични

Серията Eco е ново поколение екологични калкулатори.
• Захранван от слънчева енергия - не са необходими традиционни батерии
• Корпус от 80% рециклирана пластмаса
• Опаковката (включително фолиото) е напълно рециклируема.
Защото екологията има значение.
 

серия-ECO-екологични-калкулатори.jpeg

 

Избор-от-цветове.jpeg