PLUS - канцеларски материали с безкомпромисно качество

20 яну, 2023
PLUS - канцеларски материали с безкомпромисно качество

Щастливи сме да споделим, че вече сме официален дистрибутор на японската марка PLUS за България. Компанията  има повече от 60 години опит в произвеждането на офис материали и неслучайно е лидер на пазара в Япония и Азия. Техните продукти се характеризират с иновативен дизайн, технологични решения и комфорт при използване. В OK Office ще откриеш ножици, коректори и папки на марката Plus, като планираме гамата от продукти да се увеличи в бъдеще.
Основната мисия на PLUS е продуктите им да помагат на хората във всички аспекти, като правят живота на работното място, в училище или у дома малко по-удобен. Това е и главният стремеж за всяка нова продуктова разработка на компанията. Производителите на PLUS залагат на 3 основни принципа: безкомпромисно  качество, иновативен дизайн и комфорт.
Нека да видим и как на практика ги прилагат в продуктите си. 

Ножици

Plus ножици.jpeg

Различните модели ножици PLUS гарантират чисто и безпроблемно рязане. Благодарение на уникалната форма и заоблените остриета, ножиците осигуряват допълнителна безопасност при употреба .
Например ножиците Plus Premium Titanium притежават 3D остриета, оформени по такъв начин, че контактната повърхност между остриетата е сведена до минимум. Това означава, че при използване по острието не полепват лепкави материали.
Титаниевото покритие на ножиците осигурява допълнителна издръжливост и висока устойчивост. Ножиците остават остри при над 500 000 използвания!

Ножици Plus Premium Titanium.jpeg

Коректори

Коректор лента.jpeg

Коректорите лента на PLUS са идеалният спътник в ежедневието. Благодарение на ергономична форма и размера им, те са перфектният аксесоар за всеки несесер и бюро. 

С грижа към околната среда

Коректорите PLUS са презареждаеми, като пълнителят може да се изважда и поставя изключетелно лесно, само с едно движение. Разбира се, както всеки презареждаем продукт, това намалява пластмасовите отпадъци и щади околната среда. 

Папки

Папки от серията Zero Max.jpeg

Уникалните папки от серията Zero Max се разширяват заедно с документите. Регулиращият се гръб се адаптира към ширината на документа и може да се разтяга до 10 см или 800 листа. Тази гъвкавост спестява много място в офиса и дома, а също така и разходи. Това е така, защото имаш нужда от по-малък брой папки, които могат да поберат по-голям обем от същия брой стандартни архивни папки. 
Корицата е изработена от 95% рециклирана хартия, а закопчалката от 80% рециклиран полипропилен. Тя може да се отстрани лесно с помощта на монета, за да се рециклира.

Разширяема папка с голям капацитет.jpeg

Можеш да разгледаш всички продукти на марката тук. Ако имаш въпроси или нужда от експертна помощ, пиши ни в чата на сайта.