Японско качество и надеждност от Pentel

1 окт, 2016
Японско качество и надеждност от Pentel

Основана през 1946 г. японската марката Pentel вече повече от половин век произвежда някои от любимите пишещи инструменти в света. От тази година OK Office е официален дистрибутор на Pentel за България. Разпространяваме широката гама от продукти на марката от основните ни складови бази във Варна, Пловдив и София до клиенти в цялата страна. Асортиментът варира от класически и модерни инструменти за писане до маркери и хоби арт материали

Що се отнася до качеството, ние сме убедени, че продуктите на марката са с най-високо качество. Ето защо подкрепяме даденото от Pentel обещание:
„В случай на повреда поради дефект в материалите и изработката, Pentel ще поправи или подмени всеки продукт без колебание - дори след изтичане на законовия му гаранционен срок "

ОКОЛНА СРЕДА И УСТОЙЧИВОСТ
Балансът между екологичното производство и икономическата ефективност е голямо предизвикателство за всеки бизнес и е по-важно от всякога, защото рационално използване на природните ресурси е глобален проблем и засяга всички.
Като използвате продуктите от гамата Pentel RECYCOLOGY, вие също може да подчертаете своя ангажимент за опазване на околната среда. Ще ги разпознаете по малкото, зелено листо отпечатано върху самия продукт. Pentel разработва и произвежда екологични пишещи средства и по този начин допринася за чиста околна среда. Всеки продукт Pentel RECYCOLOGY се произвежда от най-малко 50% рециклиран материал и предлага постоянно високо качество, издръжливост и надеждност.

PENTEL ПО СВЕТА
Pentel е представен в Европа с понастоящем 6 клона. Pentel GmbH, със седалище в Хамбург, обслужва германския и австрийския пазар и е дистрибуторски център за европейските търговски партньори. Pentel има 21 офиса по целия свят и изнася в повече от 120 страни.
70-годишният опит в повече от 10 производствени центъра по целия свят в комбинация със световна мрежа от дилъри ви осигурява сигурността на глобална марка.

Можете да разгледате всички продукти на марката тук: https://okoffice.bg/bg/page/11/dobre-doshli-v-sveta-na-pentel