За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

17 мар, 2021
За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

Химикалка Pentel ANTIBACTERIAL+
за добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

Химикалката Pentel Antibacterial+ е произведена от антибактериална пластмаса.
Както корпусът на писалката, така и капачката на Antibacterial+ съдържат сребърни йони с антибактериални, биоцидни свойства, които предотвратяват разпространението на бактерии по повърхността на писалката. Това поддържа броя на бактериите възможно най-нисък.
Това помага за значително намаляване на замърсяването и свързания риск от инфекция, когато писалката се използва и потенциално се споделя с други. Това прави писалката идеална за публични приложения.
Pentel Antibacterial+ ще бъде добре дошъл за разрешаване на проблеми в ситуации, в които преди това е трябвало да осигурите редовна дезинфекция на вашите пишещи принадлежности. Този антибактериален ефект е постоянен и продължава, докато издържи самата писалка.
Продуктът отговаря на Регламенти на ЕС 528/2012 относно използването на биоциди върху третирани изделия.
Ефективността е потвърдена въз основа на стандарт IDO 22196 за тестване на антибактериална активност върху пластмаси и други непорести повърхности.
Писалката Pentel ANTIBACTERIAL+ помага за прилагането на съвременните хигиенни разпоредби във всяка организация.

+ ИНДУСТРИАЛНА УПОТРЕБА

Химикалът "Pentel Antibacterial +" подпомага прилагането на хигиенни концепции в много области - най-важните и често срещани в:

Industries - Pentel Antibacterial

 

 

 

 

 

 

 

 

+ КАЧЕСТВО НА PENTEL ПРОИЗВЕДЕНО ВЪВ ФРАНЦИЯ

Качество произведено във Франция

+ СЕРТИФИЦИРАН

Антибактериалният ефект е потвърден със сертификат съгласно ISO 22196 за измерване на антибактериалната активност върху пластмаси.
Използваният биоцид отговаря на разпоредбите на Наредба за биоцидите 528/2012.

Как работи....

How it works

Корпусът и капачката съдържат частици (сребърни йони) с антибактериални биоцидни свойства.

Във влажни условия сребърните йони локализират бактериите и предотвратяват разпространението им.

Когато бактериите се отлагат върху повърхността на химикалката, антибактериалните частици предотвратяват тяхното размножаване и броят на бактериите намалява значително за няколко часа.
Почти всички бактерии се елиминират след 24.

Ефектът на сребърните йони върху бактериите:

1) Клетъчната мембрана е дестабилизирана
2) Клетъчното дишане е нарушено
3) Възпрепятства се усвояването на хранителни вещества
4) Клетъчното делене е прекъснато.

How it works....

 

Pentel се грижи

Pentel се грижи за индивидуалните хигиенни мерки. С Antibacterial+ ви предоставяме топка с уникални характеристики за безопасна ежедневна употреба. За други цели в ежедневието ви можете да избирате от много различни продукти за писане, маркиране, рисуване и рисуване.

Pentel пише гладко

Гладката и ясна линия е от съществено значение за изключително изживяване при писане. С продукт на Pentel винаги получавате гладко усещане при писане върху хартия и качество без размазване.

Произведено в ЕС

По-специално в обществените пространства осведомеността за текущите хигиенни разпоредби е постоянно присъстваща и много организации полагат всички усилия, за да осигурят съответствие.
Със своя светлосин, тънък корпус, Antibacterial+ е привлекателно допълнение към всеки държач за писалка, клипборд или рецепция.
Химикалката с този нов, антибактериален пластмасов корпус се предлага като модел с капачка с черно, червено, синьо или зелено мастило и диаметър на топчето 0,7 мм. Върхът от волфрамов карбид, използван в тази писалка, гарантира, че писалката е достатъчно здрава, за да може да се използва многократно.
Antibacterial+ за многократно пълнене е произведен във Франция по познатите високи стандарти за качество на Pentel. Артикулен номер: BK77AB. Презарежда се с: BKL77.

Pentel Antibacterial+ ballpoint pen