Раздаваме 20 награди за 20-тия рожден ден на Pentel EnerGel

6 окт, 2020
Раздаваме 20 награди за 20-тия рожден ден на Pentel EnerGel

През 2020 празнуваме 20 години от създаването на уникалното течно мастило EnerGel! По този повод ще зарадваме 20 от вас с награди. Даваме ти възможност да се заредиш за учебната година с промоционален сет, включващ всички 12 цвята на ролер BL77 и един ролер с лимитиран дизайн.

Всичко, което трябва да направиш е:
•    Последвай профила на Pentel в Instagram на @pentel_bulgaria
•    Намери филтъра по случай рождения ден на EnerGel, направи  си снимка с него и тагни @pentel_bulgaria на стори или в пост.

Играта продължава до края на октомври. Всеки участник може да участва неограничен брой дни с по 1 стори на ден.


А сега малко повече за наградата 

Уникално и единствено по рода си, гел мастилото EnerGel превъзхожда останалите с бързосъхнещата си формула. То засъхва за по-малко от секунда! Това го прави изключително подходящо за левичари, тъй като няма да се размаже. Осигурява много меко писане, без почти никакъв натиск на ръката, затова е подходящо за ученици и хора, на които се налага да пишат продължително. Предлага се в 12 ярки цвята и се използва в няколко модела химикалки на Pentel. Несъмнено най-популярният и продаван ролер на Pentel е BL77. Спечелвайки една от 20-те награди, ще се заредиш с цели 13 броя от него, които ще ти служат дълго време. Ролерът BL77 е наистина добър- с красив дизайн, алуминиев корпус и гумирана грип зона за максимален комфорт.Предлага се в 2 размера на върха- 0.5мм и 0.7мм. Произведен е от 54% рециклирани материали, което го прави част от серията Pentel Recycology. 

А сега можеш да се насочиш към Instagram профила на Pentel и да участваш за тази готина и практична награда!