5 готини подаръка за любимата колежка

4 мар, 2020
5 готини подаръка за любимата колежка

Лампа за дамска чанта

Подредената дамска чанта е мит! Факт е, че жените прекарват прекалено много време, за да намерят каквото и да е в дъбините ѝ, а и често се изненадват от това, което откриват там. 
Помогни на любимата колежка да се справи с този проблем - подари ѝ лампа за чанта WEDO с LED сензор. Използва се изключително лесно- просто я поставяш в чантата, а тя ще се активира автоматично при отварянето й или когато усети топлината на ръка. Повярвай ни, колежката ти ще ти бъде благодарна. 

Лампа за чанта Wedo  Лампа за чанта Wedo- 2 варианта   

Лампа за чанта Wedo

Блясък и лукс с ролер Pentel

Несъмнено един луксозен подарък, който ще направи впечатление. Избери между златен или сребърен ролер BL407 или 8-те красиви цвята на BL2007. Всички се предлагат в луксозна подаръчна кутия, за още по-голям ефект. За да персонализираш подаръка, можеш да гравираш върху ролера името на любимата си колежка или специално послание за нея. Каквото и да избереш, едно е сигурно - този подарък ще бъде запомнен.

Pentel BL407 gold   Pentel BL407 white
Автоматичен ролер Pentel BL407                                                              Автоматичен ролер Pentel BL2007

Нови слушалки

Да, може би не е най-екстравагантният подарък, но определено е практичен и ще веднага ще влезе в употреба. Вземи ѝ нови слушалки, ако:
•    обича да слуша музика, докато работи
•    в съседния офис правят ремонт вече 2-ри месец
•    колегите ти са по-шумни от обичайното (и не само в петък следобед)
•    едната слушалка на стария ѝ чифт не работи, а звукът по време на разговор е лош 
Препоръчваме ти тези модели:

Слушалки с микрофон Canyon CNS-CHP4Слушалки с микрофон SONY MDR-ZX310AP   

Чанта за лаптоп

Подари ѝ практичност и стил с чанта за лаптоп от бизнес серията на HP, ако:
•    често си взима работата вкъщи
•    ако ѝ се налага да пътува по бизнес срещи
•    ако обича да се възползва от възможността за home office
С две думи- ако ѝ се налага повече от необходимото да разнася лаптоп, зарядно, мишка, тефтерче и какво ли още не. Чантата на HP е достатъчно голяма да побере всичките ѝ вещи и е идеалното допълнение към стила ѝ. Забрави за старомодните кожени чанти и раници за лаптоп и кажи „здравей“ на модерните и цветни предложения от HP. 

Чанта за лаптоп HP    Чанта за лаптоп HP - 2 варианта   

Цветно настроение

Понякога един жест говори повече от който и да е подарък, затова последното ни предложение е просто да украсиш работното ѝ място. Направи сърца от лепящи листчета, напиши ѝ мило послание за добро утро и остави любимото ѝ кафе на бюрото. Гарантираме ти, че денят ѝ ще започне страхотно и то благодарение на теб. 

Офис-зелено   Офис - розово