Поръчки

Как да направя поръчка?

За да поръчаш трябва да се регистрираш на okoffice.bg или да се логнеш с профила си във Facebook/ Google.

Мога ли да направя поръчка без да се регистрирам?

Можеш да направиш поръчка и без да се регистрираш на националния телефон за поръчки 0700 13 999 или директно на телефона на обект на OK Office в твоя град. Всички обекти и как да се свържеш с тях ще откриеш тук.

Как да проверя направена вече поръчка?

След като успешно финализираш поръчката си, okoffice.bg автоматично изпраща имейл-потвърждение с номера на поръчката на имейла, с който си се регистрирал на сайта. Може да видиш поръчката си по всяко време и в профила си в "История на поръчки".

Нямам имейл с потвърждение на направената поръчка. Защо?

Това означава, че поръчката не е финализирана успешно или е възможно имейлът с потвърждението ѝ да е влязъл в СПАМ папката на пощата ти. 

Как да откажа/ коригирам направена поръчка?

След като поръчката е успешно финализирана, не можеш да правиш корекции по нея. Ако искаш да я откажеш може да се свържеш с нас чата на okofffice.bg, на имейл info@okoffice.bg или да се свържеш с наш оператор на телефона на обект на OK Office в твоя град. Всички обекти и как да се свържеш с тях ще откриеш тук.

Как да проверя статуса на направена вече поръчка?

В профила си в "История на поръчките" ще видиш статуса на всяка своя поръчка. Ако имаш допълнителни въпроси винаги можеш да ни пишеш и в чата на okoffice.bg

Връщане на продукти

Срок за отказ от закупен продукт

Може да върнеш закупен от OK Office продукт не по-късно от 14 дни след получаването му, като задължително уведомиш за решението си OK Office с попълването на формата за Рекламации.

Условия за връщане на закупен продукт

Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушен търговски вид в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП.

Разходи за връщане на продукт

Разходите за връщане на продукт са за сметка на потребителя. Продукт изпратен с услугата "наложен платеж" ще бъде отказан да бъде приет.

Условия за безплатна доставка

В населени места с обекти на OK Office:

Доставка в населени места с обекти на OK Office е безплатна при поръчки на стойност над 36 лв с ДДС. При поръчки на стойност до 36 лв с ДДС се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв с ДДС. Пълните Условия за безплатна доставка виж тук.

В населени места без обекти на OK Office:

Доставка в населени места без обекти на OK Office е безплатна при поръчки на стойност над 100 лв с ДДС и с куриер на OK Office. Безплатната доставка не е валидна за продукти от категория Офис обзавеждане. При поръчки на стойност до 100 лв с ДДС доставката се извършва по куриер за сметка на получателя. Пълните Условия за безплатна доставка виж тук.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy/ Econt?

Можете да направите поръчка като в адрес на доставка посочите офис на Speedy/ Econt. В този случай таксата за доставка ще е за сметка на получателя.

Кога ще получа поръчката си?

До 5 работни дни в зависимост от населено място за доставка. Може да се запознаеш с Условия за доставка тук.

Начини на плащане

Какви са възможните начини на плащане?

При финализиране на поръчката на okoffice.bg можеш да избереш един от следните начини на плащане: в брой/ наложен платеж, по банков път, с кредитна/ дебитна карта, PayPal, EasyPay, Epay.

Как да направя плащане по банков път?

Ако при финализиране на поръчката си избрал начин на плащане по банка, моля изчакай да получиш обаждане от наш оператор преди да извършиш плащането. При избор на този начин на плащане е поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.