10-портов настолен гигабитен комутатор TP-Link TL-SG1210MP с 8-PoE+ порта и gigabit combo SFP/RJ45 порт , 6935364052683

 • Марка: TP-LINK
 • Код: 2006935364052683
400.43 лв. с ДДС
333.69 лв. без ДДС

10-портов настолен гигабитен комутатор TP-Link TL-SG1210MP с 8-PoE+ порта и gigabit combo SFP/RJ45 порт

 • 9x гигабитови RJ45 порта и 1x гигабитов комбиниран SFP/RJ45 порт
 • 8x PoE+ порта прехвърлят данни и захранване чрез един кабел с обща мощност от 123 W
 • Съответствие с IEEE 802.3af/при PoE+, комутаторът поддържа PoE мощност до 30 W за всеки PoE порт
 • До 250 m обхват на предаване на данни и мощност в Extend Mode
 • Режимът на приоритет осигурява висок приоритет на портове 1-2, за да се гарантира качеството на чувствителните приложения
 • Режимът на изолация позволява разделяне на клиентския трафик с едно щракване за по-висока сигурност и производителност
 • Автоматично рестартира вашите изпуснати или неотговарящи устройства, захранвани с PoE с PoE Auto Recovery.
 • Включете и стартирайте, без да се изисква конфигурация
 • Дизайнът без вентилатор намалява консумацията на енергия и работи безшумно на мястото си

Какво прави този продукт?

TP-Link TL-SG1210MP е неуправляем комутатор с 9x гигабитови RJ45 портове и 1x гигабитов комбиниран SFP/RJ45 порт, който не изисква конфигурация. С 8x PoE (Power over Ethernet) портове, той може автоматично да открива и доставя захранване с всички IEEE 802.3af/at съвместими захранвани устройства (PD). В тази ситуация електрическото захранване се предава заедно с данните в един единствен кабел, което ви позволява да разширите мрежата си там, където няма електропроводи или контакти, където желаете да фиксирате устройства като точки за достъп, IP камери или IP телефони и др.

Професионален 10-портов комутатор с 8-PoE+ порта (123 W бюджет) за множество приложения
Съответствието със стандарта 802.3af/at PoE+ поддържа до 30 W на всеки PoE порт. Общият бюджет на PoE мощност от 123 W* за 8x PoE+ портове отваря широк спектър от приложения, като наблюдение за офиси, общежития и малки предприятия. Той е напълно съвместим с IP камери, точки за достъп, IP телефони, компютри, принтери и др.

Поддържайте вашата мрежа гладка и безопасна с изобилие от функции
С разширен режим, разстоянието за предаване на PoE достига до 250 m – идеално за внедряване на IP камера в големи области.
Гарантира качеството на чувствителни приложения като видео и глас в критични бизнес области, като дава приоритет на данните от портове 1-2.
Режимът на изолация лесно разделя трафика за портове 1-4 или 5-8, за да се избегне подслушване/подправяне и изолира излъчваната буря за по-голяма сигурност.
 
PoE автоматично възстановяване
Комутаторът автоматично открива и рестартира PD устройствата, като камери и AP, когато изпаднат в офлайн режим или не реагират, като гарантира стабилната работа на свързаните с PoE устройства, без необходимост от ръчно наблюдение и рестартиране.
 
Издръжлив метален корпус
Вътрешните компоненти на TL-SG1210MP са защитени с висококачествен метален корпус, за да осигурят дълъг живот на продукта. Неговият дизайн без вентилатор осигурява нулев допълнителен шум. След като е преминал редица строги тестове за надеждност, TL-SG1210MP осигурява комутационна производителност, на която можете да разчитате.
 
Интелигентно управление на захранването
Когато общата консумация на енергия надвиши 123 W, интелигентното управление на захранването ще намали мощността на порта с по-нисък приоритет. Това гарантира захранването на порта с висок приоритет и предпазва устройството от претоварване. Също така автоматично открива и осигурява необходимото захранване за вашите PoE устройства, като същевременно предпазва PoE и не-PoE оборудване от повреда.

Съдържание на пакета:

 • Комутатор TP-Link TL-SG1210MP
 • Захранващ адаптер
 • Ръководство за инсталиране

Популярни търсения
  За да оставиш оценка и мнение, влез в профила си!