Отпразнувахме 10 години OK Office

6 яну, 2022
Отпразнувахме 10 години OK Office

През февруари 2021г. отпразнувахме 10 години от основаването на OK Office. Но не само това- отпразнувахме заедно идеите в развитие, които движат фирмата от нейното създаване до днес и позволяват на служителите и клиентите ни да израстват заедно с успехите на компанията.

През тези години успяхме да изградим мрежа от 18 обекта в цялата страна, да съберем обширно портфолио от над 30 000 артикула от над 200 марки и да се  утвърдим като един от лидерите в нашия бранш.

А за да бъде един празник истински, той трябва да бъде споделен. Именно затова решихме да зарадваме и празнуваме с вас, нашите клиенти, и да ви благодарим за доверието през тези 10 години. Огранизирахме томбола „10 години с OK Office“, чрез която на случаен принцип всеки месец ви подарявахме по един удобен офис стол Доволни сме, че успяхме да зарадваме 10 от вас в рамките на годината и да подпомогнем за една по-удобна и приятна работна среда. Може да видите списъка с всички печеливши тук.

Печелившите за м. октомври- фирма Бултекс 99

А сега със свежи идеи и ентусиазъм навлизаме уверено в новата 2022-ра и нашата единадесета година. Ще бъдем по-иновативни, ще продължим да се развиваме и да изкачваме нови върхове заедно. А на вас пожелаваме най- вече здраве, смелост и вдъхновение да промените всичко, което ще ви направи по-щастливи през новата година!