За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

17 мар, 2021
За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

Създадена в лабораториите на Pentel, химикалката Pentel Antibacterial+ е произведена от антибактериална пластмаса. Тялото и капачката ѝ съдържат сребърни йони с антибактериални, биоцидни свойства, предотвратяващи разпространението на бактерии по повърхността им. Така броя на бактериите се поддържа възможно най-нисък. 

Pentel-Antibacterial- clipboard

Химикалката Pentel Antibacterial+ спомага за значително ограничаване на замърсяването на ръцете и свързания риск от инфекция, особено в случаите, в които се използва непрекъснато и се споделя с други.

Идеална е за ползване при работа на обществени места и е добре дошълa при разрешаване на проблеми в ситуации, в които преди това е трябвало да се осигурява редовна дезинфекция.

Този антибактериален ефект е постоянен и продължава толкова дълго, колкото трае самата химикалка.

Aнтибактериалният ефект е сертифициран съгласно европейски стандарт ISO 22196 за измерване на антибактериалната активност върху пластмасите.

Химикалката Pentel ANTIBACTERIAL+ подкрепя прилагането на хигиенни практики в много области:

Pentel-AntibacterialDay-To-Day_Hygiene-organisations

Как работи?

Тялото и капачката на химикалката Pentel Antibacterial+ съдържат мехурчета (сребърни йони) с антибактериални биоцидни свойства.

Pentel-Antibacterial_srebarni-jonni

Kогато бактериите се отлагат на повърхността на писалката, антибактериалните частици предотвратяват тяхното размножаване и броят на бактериите намалява значително за няколко часа.

Почти всички бактерии се елиминират след 24 часа.

Pentel-Antibacterial_bacteria

 

 

Kогато бактериите се отлагат на повърхността на писалката, антибактериалните частици предотвратяват тяхното размножаване и броят на бактериите намалява значително за няколко часа. Почти всички бактерии се елиминират след 24 часа.

Pentel с грижа за вас

Pentel се грижи за индивидуалните хигиенни мерки. С Antibacterial+ имате химикалка с уникални характеристики за безопасна ежедневна употреба. За други цели във вашето ежедневие можете да избирате от много различни продукти на Pentel за писане, маркиране, рисуване и чертане. 

Pentel пише гладко

Изчистената и отчетлива линия е от съществено значение, когато говорим за химикалки. С продуктите на Pentel винаги получавате гладко усещане при писане върху хартия и качество без размазване. 

Произведена в Европа

Много организации полагат всички усилия да осигурят спазването на действащите хигиенни разпоредби. Удобната и отговаряща на тези изисквания Pentel Antibacterial+ със своето светлосиньо тяло, е привлекателно допълнение към всяка тетрадка, клипборд или рецепция.

Дебелината на линията на писане е 0,7 мм. Върхът от волфрамов карбид гарантира, че химикалката е достатъчно здрава за многократно позлване. Презарежда се с пълнител BKL77.

Произведена във Франция по познатите високи стандарти за качество на Pentel. 

Pentel_Antibacterial+pen

Химикалката Pentel Antibacterial+ може да закупиш тук.